Olejek z pestek truskawek do pielęgnacji twarzy i skóry
Olejek z pestek truskawek do pielęgnacji twarzy i skóry
Naturalne kosmetyki Olejowy Raj
Olejki i mydła Olejowy Raj

Olejek z pestek truskawek z witaminą E

29,99 zł
Brutto

Olejek z pestek truskawek to delikatny i lekki olejek do twarzy. 

Rezultaty stosowania - Twoja skóra staje się odprężona, pełna blasku i witalności.

Ilość

  • Bezpieczeństwo twoich danych osobowych Bezpieczeństwo twoich danych osobowych
  • Darmowa dostawa od 100 zł + darmowe prezenty Darmowa dostawa od 100 zł + darmowe prezenty
  • Szybki i bezproblemowy zwrot produktów. Szybki i bezproblemowy zwrot produktów.

Olejek z pestek z truskawek to wyjątkowo lekki olejek do pielęgnacji skóry twarzy i ciała oraz włosów.

Skład kwasów tłuszczowych

Kwasy tłuszczowe %
omega-3 30%
omega-6 46%
omega-9 17%

Olejek jako serum do twarzy

Na oczyszczonej twarzy rozpyl ulubiony hydrolat (tonik). Za pomocą pipety nanieś kilka kropelek olejku bezpośrednio na
twarz. Następnie wykonaj delikatny masaż, również okolic oczu. 

Japońska metoda oczyszczania i nawilżania skóry

Olej nie tylko świetnie radzi sobie z makijażem, ale również rozpuszcza sebum. Nałóż olejek na suchą twarz i wmasuj delikatnie w skórę, następnie zmocz dłonie wodą i kontynuuj masaż. Na koniec ściągnij resztki oleju i zanieczyszczeń przy pomocy mokrej ściereczki. Przy regularnym stosowaniu zauważysz, że Twoja skóra jest odprężona, zrelaksowana i rozświetlona. 




Opis

Składniki:
olej z pestek truskawek, witamina E
Skład kwasów tłuszczowych (wg ostatnich badań):
omega-3 29%, omega-6 46,44%
Sposób przechowywania:
przechowywać w suchym, nienasłonecznionym miejscu.
Wyprodukowano:
w Polsce
Pochodzenia surowca:
Polska
Sposób użycia:
rozpyl na twarzy ulubiony tonik lub ulubiony huydrolat. Nanieś kilka kropel olejku na wilgotną skórę twarzy i okolice oczu oraz wykonaj delikatny masaż.

Produkty powiązane

Olej kokosowy

16,00 zł

Olej kokosowy to wielozadaniowy bohater kuchni i domowego SPA. Wyróżnia się zjawiskowym zapachem i smakiem. Pokochasz go ze względu na niesamowite właściwości, które zawdzięcza kwasowi laurynowemu. Jest on niezwykły, ponieważ znajduje się między innymi w mleku matki.

2 innych produktów w tej samej kategorii:

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć